BOOK KHOMANI

BOOK KHOMANI NOW

KHOMANI

SAM SOSA

KHOMANI

Khomani geboren in Den Haag, groeide op in de Haagse Molenwijk. Tijdens zijn jeugd leerde hij een vriendengroep kennen die rapte, de FST (Faya Straat Tuigen) die hem inspireerde zelf zijn eigen rapliedjes te componeren.

In 2011 richtte hij de rapgroep JokerGang op en wist met deze groep veel aandacht te krijgen in de randsteden. Zo deed Khomani (toen onder de naam Lil’Jkr) mee aan de S-Factor en won hier de 3e plaats. Dit alles was niet voor lange duur en Khomani scheidde zijn wegen met de groep.

 Khomani leerde via zijn neef (Reezy) F1rstman kennen. Samen maakte zij een verscheiden aantal nummers waarvan een paar met F1rstman. Hier ontstond een vriendschap en duurde het niet lang voor Khomani zich toevoegde aan NGS Entertainment.

 Al snel hield Khomani het voor gezien met het maken van muziek en stortte zich volledig op zijn studie. Zo behaalde hij een diploma als secretarieel medewerker, medewerker beheer ICT en ICT beheerder.

 Na een lange periode niet bezig geweest te zijn met muziek motiveerde Reezy hem weer eens de studio in te gaan. Dit resulteerde in een aantal leuke projecten en optredens. Met hun nieuwe projecten gingen ze naar F1rstman die een samenwerking wel zag zitten. Op 2 Februari 2018 tekende Khomani een boekings- en managementcontract en maakt tot op heden deel uit bij At F1rst Music

DOWNLOAD PRESSKIT

Download the presskit    

SOCIAL MEDIA

      

RELATED ARTISTS

BOOK KHOMANI

BOOK KHOMANI NOW

DOWNLOAD PRESSKIT

Download the presskit    

SOCIAL MEDIA

      

AGENDA

RIJ1BLOK1
STAD01/01RIJ2BLOK1
RIJ1BLOK1
STAD01/01RIJ2BLOK1