BOOK EL PRINCE

BOOK EL PRINCE NOW

El Prince

SAM SOSA

El Prince

Op twaalf jarige leeftijd begonnen met het maken van muziek volgend in de voetstappen van oudere broer ( F1rstman ). Meegedaan aan verschillende grote showcases op jonge leeftijd en ervaring opgebouwd in de scene als rapper doormiddel van het uitbrengen van videoclips met verschillende artiesten uit Den Haag. Op m’n zestiende volle focus gezet op draaien, na drie maanden kreeg ik me eerste boekingen als DJ in verschillende buurthuizen in Den Haag. Na zes maanden bezig als DJ heb ik me eerste hoogte punt bereikt door te draaien in een van de grootste clubs van Den Haag van toen.


Na dat heb ik een aantal jaren residentie gehad in verschillende grote clubs in de Randstad, ook tussen de residentie door heb ik gedraaid tijdens grote voorprogramma’s van artiesten zoals: Rick Ross, Rich Homie Quan, Tyga, La Crim, Omarion en nog veel meer grote buitenlandse artiesten. Zelf al aantal shows in het buitenland gedaan op plekken als Lloret De mar, Mallorca, Antwerpen etc.


Nu na een aantal jaar bezig als upcoming DJ, twee mixtapes en vele grote shows word het tijd dat ik eigen producties ga uitbrengen met de talentvolle artiesten van nu, ook zullen er in 2018 nieuwe mixtapes uitgebracht worden. De eerste videoclip kan al snel verwacht worden in het begin van 2018 met een aantal grote namen uit de Nederlandse scene. Voor in de toekomst is het als eerst mijn doel om mee te draaien in de charts en me naam te bestempelen als top DJ in Nederland, een eigen grote event staat ook op het lijstje maar uiteindelijk is een succesvolle internationale carrière het meest gewenst.

 

 

SOCIAL MEDIA

         

RELATED ARTISTS

BOOK EL PRINCE

BOOK EL PRINCE NOW

SOCIAL MEDIA

         

AGENDA

AT F1RST,
 ROTTERDAM25/02VILLA THALIA
ITS DYNA,
 ANTWERPEN03/03IKON