BOOK JAYH MARTINA

BOOK JAYH MARTINA NOW

JAYH MARTINA

SAM SOSA

JAYH MARTINA

Jayh Martina (19) is geboren te ‘s-Gravenhage, groeide op in Scheveningen en verhuisde vervolgens naar de Haagse Molenwijk. Tijdens zijn jeugd besteedde hij aandacht aan honkbal. Naarmate hij ouder en wijzer werd lag de focus op school, omdat hij nog niet wist welk beroep hij wilde uitoefenen.

In zijn jongere jaren was zijn vader een gigantisch voorbeeld functie. Zijn vader was namelijk een DJ, niet zomaar een DJ, maar een Legend!

DJ Memmie!
DJ Memmie stond op elk feest en stond voor iedereen klaar. Hij werd vooral herkend door zijn laatste nummer ‘bon cu bo sa’, op dit nummer gaat iedereen los op de dansvloer en wordt erkend als een hoogwaardige throwback!

2015
Na een aantal keren verschillende feesten te hebben bezocht, merkte hij dat hij oplettend de kunsten van een DJ bestudeerde. Voor hem was het niet zo moeilijk om te begrijpen en zo kwam hij tot de conclusie “ik kan dit ook en zelfs nog beter!”.

2016/2017
In het jaar 2016 besloot hij om via zijn netwerk zijn kunsten kenbaar te maken. Binnen zijn omgeving stapte hij op cocktailbars af, waar hij de mogelijkheid kreeg om 2 tot 3 keer in de week zijn set te doen. Zo oefende hij telkens om de juiste overgang neer te zetten.

Vanaf begin 2017 tot op heden heeft hij veel vooruitgang geboekt. Wekelijks staat hij op populaire feesten in grote clubs en tussendoor in cocktailbars.

Wat hem bijzonder maakt is dat hij niet alleen aan zich zelf denkt, maar ook aan de andere opkomende DJ’s om hem heen. Zo biedt hij beginnende DJ’s de mogelijkheid zich te ontwikkelen en gebruikt hiervoor zijn netwerk om deze DJ’s ook een podium te bieden. 

Zijn plannen zijn om zoveel mogelijk luisteraars te genereren. Zijn passie voor muziek ligt bij Urban, R&B, Afro House en Kizomba. Het doel is om zowel internationaal als nationaal zijn bekendheid uit te breiden.

In samenwerking met At f1rst music zal hij er alles aan doen om zijn droom als beste DJ waar te maken.

SOCIAL MEDIA

      

RELATED ARTISTS

BOOK JAYH MARTINA

BOOK JAYH MARTINA NOW

SOCIAL MEDIA

      

AGENDA

calListoDEN HAAG01/03
zenzabreda02/03
norarotterdam02/03
latifa bdayrotterdam02/03
paradiso
den haag03/03
calListoden haag08/03
caLlistoden haag15/03
club vierotterdam16/03
CALLISTODEN HAAG22/03
CALLISTODEN HAAG29/03
LEVEL 2ZAANDAM31/03