BOOK REEZY

BOOK REEZY NOW

REEZY

SAM SOSA

REEZY

Reezy , voluit Farson Rahamat geboren te ‘s-Gravenhage ( 9 Juni 1992 ) , is een rapper die vrijwel in elk muziek genre zichzelf kan vinden. Maar voornamelijk waar hij zijn specialiteit in heeft gevonden is het vertellen van zijn levenservaringen. Van RnB , HipHop en zouk , zijn verhaal en levenservaringen passen vrijwel overal op zodat hij IEDEREEN in de vibe kan brengen waarin zij zich thuis voelen. En natuurlijk zijn de club nummers niet te vergeten!

De reden waarom Reezy was begonnen met het schrijven van teksten kwam voort uit een bijna dood ervaring op jonge leeftijd. Op 12 jarige leeftijd krijgt de rapper te maken met een ziekte Guillan-Barre. Deze ziekte zorgde ervoor dat hij tijdelijk verlamd raakte wat vaak maar tot aan de lever gaat. Maar helaas zaaide de ziekte uit tot ver daarboven. Waardoor Reezy van top tot teen verlamd was. Na maanden aan de beademing gelegen te hebben kreeg Reezy ook nog eens te horen dat hij nooit meer normale activiteiten zou kunnen doen zoals: hardlopen , te zwaar tillen en ├╝berhaupt normaal lopen. Ondanks deze slechte nieuwsberichten weerhield het Reezy niet om te strijden voor een normaal leven zonder enige handicap. Reezy heeft alles opnieuw moeten leren zoals: Rekenen , lezen , kruipen en lopen. Na 3 jaar gestreden te hebben heeft hij zijn grootste doel behaald! Rennen ! Wat een droom was , is nu werkelijkheid geworden en daarom heeft Reezy ook een doorzettingsvermogen wanneer het komt op doelen die behaald moeten worden.

Op zijn 16e begint hij met teksten schrijven over het verleden wat hij allemaal heeft meegemaakt. En vond hierin zijn passie , zijn doel en zijn droom. Op zijn 18e word hij als het ware gevonden door niemand minder dan F1rstman en word Reezy gemengd in het oude vrienden groep van F1rstman zijn broer “NGS-Entertainment” . F1rstman gaf Reezy de motivatie om zijn verhalen te delen d.m.v. talentenjachten , shows en noem maar op. En niet tevergeefs. Aan elk talentenjacht waar Reezy aan mee deed heeft hij gewonnen.

In 2013 nam Reezy een pauze voor zichzelf omdat hij vader werd. Dit werd een moeilijke tijd aangezien hij heel druk was met F1rstman samen dus nam hij afstand van muziek. Hij heeft 2 jaar lang niks gedaan omtrent muziek maken. Maar in 2015 wou hij weer beginnen met het maken van muziek dus zocht hij F1rstman op om hem weer op het juiste spoor te brengen. Dat was dezelfde week dat de mega hit van F1rstman – Round&Round zou uitkomen. Vanaf dat moment werd het heel lastig om mij nog te helpen omdat de nummer zodanig explodeerde dat hij geen tijd meer had. En dat respecteerde Reezy ook. Maar ” wanneer de 1 groeit , groeien we allemaal ” is wat F1rstman altijd al heeft gezegt.

In 2016 is Reezy begonnen aan EP samen met Khomani genaam WODG ” WagenOpDieGok ” . De samen werking met Khomani is ook totaal niet vreemd voor Reezy want Khomani heeft ookal sinds 2011 muziek gemaakt met Reezy en dat niet alleen het zijn bloedverwanten dus zal die connectie er altijd zijn. De EP zelf is nog niet uitgebracht omdat de artiesten vonden dat er nog aan gewerkt kon worden.

Maar Reezy is met een paar nummers naar F1rstman toe gestapt en gevraagd naar zijn mening. En vanaf dat punt begon de samenwerking tussen AtF1rst en Reezy. Dus des ondanks de pauze van 2 jaar gaat Reezy er tegenaan en niks of niemand zal hem ervan kunnen tegen houden.

“Je leven dromen en je dromen leven ” is de motto die Reezy met zich brengt als het gaat om te werken aan zijn muziek.

” Geef nooit op , omdat je met genoeg inzet en genoeg doorzettingsvermogen daar kan komen waar je wilt zijn ”

DOWNLOAD PRESSKIT

Download the presskit     

SOCIAL MEDIA

         

RELATED ARTISTS

BOOK REEZY

BOOK REEZY NOW

DOWNLOAD PRESSKIT

Download the presskit     

SOCIAL MEDIA

         

AGENDA

RIJ1BLOK1
STAD01/01RIJ2BLOK1
RIJ1BLOK1
STAD01/01RIJ2BLOK1