OUR SERVICES

DJ WORKSHOPS

Leer in 2 uur tijd de basic skills van het dj-en tijdens onze DJ Workshop. Werk samen met een teamgenoot aan de perfecte mix! Of maak je liever een eigen dance- of hiphop track? Boek dan onze Musicmakerz workshop.
Door beide workshops te combineren kunnen wij grote groepen aan. Voor bedrijfsfeesten, teambuilding en huissessies ook leuk voor vrijgezellen- of familiefeesten, stichtingen of evenementen.

 

BOEK HIER UW DJ WORKSHOPS

RAP WORKSHOPS

 

Wij bieden rap workshops aan, dit o.a aan: scholen, buurthuizen, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeesten. At F1rst music brengt u direct in contact met een ervaren rapdocent die actief is in het werkveld van hiphopartiesten / urban. Daarnaast is het mogelijk om een workshop i.c.m opname van liedje en video productie.

 

BOEK HIER UW RAP WORKSHOPS

RENT A STUDIO

Bij ons kunt u terecht voor al u professionele opnames. Wij beschikken over twee hoogwaardige studio ruimtes, met alle apparatuur en toebehoren.

 

BOEK HIER UW STUDIO

ARTIST PROFILE TRAINING

Wij bieden ook vakkundig begeleiding in het proces van volledig artiest zijn & alles wat erbij komt kijken. Wij hebben specialisten die over de nodige ervaring beschikken en dat dus uitvoerig kunnen uitleggen.

 

BOEK HIER UW ARTIST PROFILE TRAINING

ZANG WORKSHOP

 

Wil jij ontdekken waar jouw stem ligt, hoe je deze ontwikkelt en wat dat allemaal voor jouw persoonlijk leiderschap kan betekenen? Tijdens een stemworkshop in Den Haag of elders in het land. Zo’n workshop zang is ideaal als leiderschapstraining, teambuilding en stembevrijding. Door stemimprovisatie naar de bron in jezelf.

 

BOEK HIER UW ZANG WORKSHOP